Great Coffee App: de beste koffie recepten

Koffie kan een gevoelig onderwerp zijn. Voor ieder mens is het perfecte kopje koffie anders: zwart, met vel melk, met suiker, noem maar op. Wanneer je jouw gesprekspartner het perfecte kopje weet voor te schotelen, maak je een goede beurt! Speciaal voor de beste koffie recepten is er nu een smartphone app uitgekomen.

De Great Coffee App, die beschikbaar is voor de iPhone en iPad, is gemakkelijk te gebruiken om het perfecte kopje koffie te zetten: de app tovert 16 heerlijke koffie recepten tevoorschijn, waarmee u thuis een heerlijk kopje kunt klaarmaken. Het komt neer op koffiebonen bestellen en u kunt aan de slag!

De app werkt zoals je zou verwachten: door horizontaal over het scherm te ‘swipen’ kun je door de verschillende recepten bladeren – de verschillende koffie varianten volgen elkaar snel op. Bijna alle recepten zijn gebaseerd op espressobonen, waarmee eigenlijk alle koffiesoorten te maken zijn.

Alle koffierecepten zijn voorzien van een uitgebreide beschrijving en een video, waarmee het mogelijk is om de betreffende koffie snel klaar te maken. Wel is het nodig om thuis een (redelijk) uitgebreide koffiemachine te hebben – wie bijvoorbeeld geen melkopschuimer heeft kan de meeste recepten niet bereiden.

Kortom, de Great Coffee App brengt voldoende recepten voor echte liefhebbers. Voor een prijs van €2,59 is deze in de appstore te vinden voor iPhone en iPad.

Over DeKoffieboon.be

Koffie en koffiebonen kopen doe je snel en voordelig bij dekoffieboon.be

Ontdek ons uitgebreid gamma aan gemalen koffie en espresso koffiebonen van diverse bekende nationale en internationale merken. Zo zijn hebben wij in ons gamma : douwe egberts, lavazza, illy, kimbo, segafedo, piu, rombouts, miko, chess… en nog vele andere.