De juiste fysiotherapie vaststellen met echografie is nu mogelijk in Bergen op Zoom

Door middel van echoscreening is het mogelijk een doeltreffende vorm van fysiotherapie te kiezen in Bergen op Zoom dat exact op de problemen van de klant aansluit. Zo zal het herstel soepeler en sneller verlopen, doordat er direct aansluiting is op de klachten. Door de inzet van een echografie is het mogelijk de exacte locatie van de klachten te lokaliseren. Naast echografie wordt in Bergen op Zoom het behandelplan voor fysiotherapie ook vastgesteld door middel van fysiek onderzoek.

Toegespitst behandelplan fysiotherapie vaststellen in Bergen op Zoom
Echografie wordt gebruikt ter ondersteuning om zo een doeltreffend behandelplan op te stellen in Bergen op Zoom. De diagnostiek en bepaling van de optimale behandelvorm kunnen zo doeltreffend vastgesteld worden. Ook de intensiteit van de oefeningen kunnen ingeschaald worden aan de hand van de resultaten. Er zijn verschillende typen klachten die baat hebben bij een echografie om de juiste fysiotherapie in Bergen op Zoom vast te stellen. Het wordt inmiddels door Fysio Active ingezet bij sportblessures, vaststellen van peesontstekingen, kalkafzettingen, slijmbeursontstekingen en kraakbeenbeschadigingen in het gewricht.

Echospreekuur
Fysio Active voor fysiotherapie uit Bergen op Zoom maakt gebruik van echografie en heeft daar vele voordelen van ondervonden. Op woensdagmiddag wordt echospreekuur gehouden waar de cliënt een afspraak voor kan maken. Daarnaast kan een cliënt doorverwezen worden door de behandelende fysiotherapeut. Cliënten geven aan zeer tevreden te zijn over de echoscreening omdat hun fysiotherapie toegespitst is op de specifieke klachten wordt er gewerkt aan een positief herstel.