Catering in elk deel van het land

Catering Enschede op zijn best!
Maandag catering + diensten is 20 jaar voor eersteklas catering en perfect georchestreerde gebeurtenissen van elke omvang en streep .
In Weimar , Weimar gebied en de rest van Th├╝ringen bieden we smaaksensaties van een speciaal soort

Wij zijn van onderzoek naar de uitvoering van uw evenement er allemaal voor jou. Onze op maat gemaakte food en event concepten catering enschede betekenen behandelen voor elke gelegenheid . Met gerechten die de eerste hap en soepele processen zullen overtuigen voor en achter de schermen .

Als het gastronomische full – service provider , bieden wij klassieke catering voor particuliere en zakelijke evenementen , beurzen en congressen catering , en elk soort evenement catering voor familiefeesten, bruiloften en zakelijke evenementen .
Beurzen, gala’s en presentaties in het Congress Centrum catering enschede geeft kwaliteit werelderfgoedstad Weimar , vergaderingen en conferenties in de villa haar, externe conferentie catering in uw bedrijf – onze medewerkers serveren attent en behulpzaam, van de ontvangst koffie op de versnaperingen tijdens de pauzes tot de middag snack. Met licht en gezonde opties bieden we voor leuke onderbrekingen in het drukke zakelijke leven en / of aanwezig aan het Congres een glamoureuze catering enschede galadiner verklaringen . Ga dus voor een heerlijke catering naar ons !

Voor uw veiligheid budget bieden wij goedkope pakketten en all-in – aanbiedingen . Praat met ons!