E-liquid of e-sigaret kopen?

Wil je een e-sigaret kopen of een e-liquid  kopen? Dan is het uiteraard handig om daar het een en ander vanaf te weten. Wij gaan in ons artikel een aantal belangrijke punten de revue laten passeren zodat jullie hier meer duidelijkheid over krijgen.

Zoals bekend is de e-sigaret en de beroemde e-liquid een degelijke trend in heel Europa en ook in Nederland sinds een aantal jaren. Deze trend groei jaarlijks zelfs nog met circa drie procent, dat heeft een reden natuurlijk.

Steeds meer consumenten komen er achter dat het kopen van een e-sigaret veel voordelen heeft voor de gezondheid en ook voor de beurs. Zo bevat de e-liquid die in de e-sigaret gebruikt wordt geen kanker verwekkende teer, e-liquid is ook gemaakt van producten die in Europese voedingsindustrie worden beschouwd als zoetstoffen /E-stoffen. Uiteraard om de roker aan zijn behoefte te laten komen bevat e-liquid ook nicotine.

E-sigaret en e-liquid gezondheidsvoordeel

De e-sigaret heeft als grootste gezondheidsvoordeel dat er geen ontbranding plaats vindt waardoor bij de e-sigaret geen koolstofmonoxide en stikstofmonoxide vrij komen. Deze stoffen komen wel vrij bij het roken van een tabak sigaret en zijn schadelijk voor de aderen en het hart.

Omdat een tabak sigaret wordt opgerookt bouw je de nicotine verslaving niet af maar juist of, als je voldoende nicotine binnen gekregen hebt kun je een e-sigaret neer leggen en als daar behoefte aan is weer pakken om een paar teugen te nemen.