Bestel nu planten en struiken bij Gardenzo.nl

Tuinieren is leuk. Ten eerste omdat het er mooi uit ziet als u een tuin heeft die er netjes bij zit en vol zit met prachtige geuren en kleuren van bloemen, planten, struiken en bloemen. Ten tweede omdat het een leuke hobby is om alle planten goed bij te houden. Ten derde omdat u kunt genieten van de heerlijke vruchten die er vanaf komen. Bijvoorbeeld bij een bramenstruik!

Over de bramenstruik

Bij de webshop Gardenzo kunt u bramenstruiken bestellen. Deze zijn doornloos. De braam, die aan deze struik groeit, is een zwarte vrucht. Vanaf augustus tot de eerste dagen dat het vriest zijn deze vruchten rijp en kunnen wij ze gewoon eten. De plant groeit het beste in de zon. Hij kan zelfs zo hard groeien, dat hij voor kleine tuinen niet zeer geschikt is, behalve als u tijd en zin heeft om deze plant vaak terug te snoeien. Met een beetje hulp is het mogelijk om de plant te gebruiken voor het begroeien van een muur of schutting.

Bestellen

Ga nu naar Gardenzo.nl en bestel een bramenstruik. Als u een bestelling plaatst boven de 50 euro zijn de verzendkosten gratis voor u. De levering is vaak al heel snel in huis. Wacht dus niet langer en geniet snel van deze prachtige bramenstruik.