Meer gezicht met botox

Aan de ene kant zeggen sommige mensen dat je jezelf moet zijn en dat je je niets van je omgeving aan moet trekken en daar is natuurlijk ook helemaal niets op tegen, maar aan de andere kant vinden mensen het belangrijk om status te hebben bij andere mensen in de omgeving. De inhoud van deze status kan wel per persoon verschillen, maar is wel door iedereen gewild. Wat je wil zijn wordt door jouw omgeving bepaald. Je wilt er graag uit zien zoals je denkt dat andere mensen je willen zien.

Een van de meest voorkomende gedachtes over hoe je moet zijn die vandaag in de maatschappij terugkomen is dat je er goed uit moet zien. Als gevolg van deze gedachten hebben mensen die niet aan dat beeld voldoen minder kans op bepaalde functies die je in je carrière kan krijgen. Verder wordt er wanneer er geen verschil is tussen twee sollicitanten vaak gekozen voor degene die het beste aansluit bij wat de beoordelaar mooi vindt. Zo komt het dat jonge en aantrekkelijke mensen meer kansen hebben dan mensen die minder mooi en aantrekkelijk gevonden worden. Jonge, mooie en aantrekkelijke mensen hebben daarom meer mogelijkheden in hun carrière dan mensen die wat minder van die eigenschappen hebben.

Het is voor mensen daarom belangrijk om er goed uit te zien omdat je dan meer kans hebt op bepaalde functies. Dit is dan ook de reden waarom veel mensen er goed uit willen zien en waarom sommige mensen aan plastische of cosmetische chirurgie doen. Daarom laten veel vrouwen een botox behandeling doen, want botox zorgt ervoor dat de rimpels van de huid van iemand wegtrekken, waardoor je er veel jonger uit kan zien. Botox is niet hetzelfde als fillers gezicht maar ze hebben wel allebei de eigenschap om de huid strak te trekken waardoor je er jonger uit kan gaan zien.