Online en snel valuta omrekenen?

Via de website Valutawijzer.nl is het voor iedereen mogelijk om binnen no-time de actuele valutakoersen te berekenen. Op de voorpagina kunt u handig gebruik maken van de wisselkoersconverter waarbij u enkel het bedrag hoeft op te geven en de valuta. De converter geeft u na het opgeven van het bedrag vervolgens direct in een oogopslag de huidige valutawaarde aan. Dit is wel zo handig als u van plan bent om naar een niet-Europees land op vakantie te gaan.

Heeft u een eigen website en wilt u ook graag de actuele wisselkoersen kunnen weergeven aan uw bezoekers? Plaats dan de wisselkoers widget op uw website en geef in een oogopslag een actueel overzicht middels de wisselkoersconverter aan uw bezoekers.
Bezoek de website voor meer informatie over de widget.

Nationale en internationale beurskoersen

Naast het omrekenen van valuta is het via Valutawijzer.nl ook mogelijk om de beurskoersen in de gaten te houden. U kunt direct de beurskoersen bekijken van nationale en internationale beursen. Zo kunt u bijvoorbeeld de NASDAQ en AEX koers erg simpel bekijken inclusief realtime beurskoersen, wereldwijd!

Wilt u snel en gemakkelijk een inzicht krijgen in actuele valutakoersen en beurskoersen? Dagelijks maken duizenden bezoekers van Valutawijzer.nl gebruik om zo voordelig mogelijk te handelen of in te kopen.

valutawijzer.nl