Incassobureau nodig

Ik heb een incassobureau nodig. En daarvoor ben ik op het internet gaan zoeken. Ik heb daar namelijk nog helemaal geen ervaring mee en heb geen idee wie ik daarvoor moet inschakelen. Graag vertel ik in dit blogje welk incassobureau ik ga inschakelen en waarom ik dat eigenlijk ga doen.

Incassobureau zoeken

Eerst zal ik vertellen waarom ik een incassobureau zoek. Als leverancier van meubelen heb ik vele bestellingen altijd. Maar ze worden niet allemaal betaalt. En ik ben het zelf beu om er de hele tijd achteraan te zitten en te dreigen met een deurwaarder. Daarom heb ik besloten om een incassobureau in te gaan zetten. Maar hoe vind ik die nu? Daarvoor ben ik op het internet gaan zoeken. En al gauw vond ik Incasso Advocaten. Op hun website las ik dat het inschakelen van hen mij helemaal niets kost. Dit omdat wanneer ik de rechtszaak win, alle kosten naar mijn debiteur gaat. Zo ook die van het incassobureau.

Ik besloot contact op te nemen met Incasso Advocaten. Die vroegen mij direct om mijn verhaal. Bijvoorbeeld of dat ik de bestelling zwart op wit heb staan, of dat ik bewijs heb dat ik de door de klant bestelde producten op tijd heb afgeleverd en hoe het toen verder is gegaan. Wat betreft dat laatste gaf ik aan dat ik meerdere aanmaningen heb gestuurd. Maar helaas zonder resultaat. Zij begrepen de situatie direct en gaven aan dat zij daar graag mee aan de slag gaan.

Facturen betaald

Uiteindelijk zijn de facturen betaald! Bij de ene debiteur koste het meer moeite. Maar al met al zijn ze allemaal snel afgesloten. En dat allemaal door de Incasso Advocaten. Mocht jij een incassobureau nodig hebben, dan kan ik hen zeker aanbevelen! Als jij een betere kent, dan hoor ik dat graag in een reactie.