Een veilig dak door Protect PBM

Een veilig dak is erg belangrijk. Zeker als u (of uw medewerkers) voor de brandveiligheid of eventuele andere zaken, goed op het dak moet kunnen komen. Protect PBM is onder andere gespecialiseerd in valbeveiliging en zorgt ervoor dat u ook in noodsituaties gewoon op het dak kunt komen zonder te vallen. Daarnaast  kunt u hier ook terecht voor dakbedekkingen, zonnepanelen en groendaken.

Veilig werken of wonen met een valbeveiliging systeem

Werken uw medewerkers op hoge daken, of moet u zelf in een (nood)situatie op het dak terecht kunnen? In sommige gevallen kan het zorgen voor levensgevaarlijke situaties. Bij een valbeveiliging systeem wordt gebruik gemaakt van een harnas waarmee u vast zit aan een ankerpunt of permanent lijnsysteem. Van Protect PBM krijgt u een 100% veiligheidsgarantie na installatie.

De verschillende systemen

Protect PBM biedt verschillende valbeveiliging systemen. Hieronder worden ze kort toegelicht.

  • Secopoint: dit systeem wordt toegepast als stand-alone ankerpunt en heeft een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding.
  • Securant: dit is een oud en vertrouwd systeem en heeft haar kracht inmiddels wel bewezen. Dit systeem wordt vaak gebruikt in combinatie met een tijdelijk lijnsysteem, maar ook als stand-alone ankerpunt.
  • Seculine vario: dit is een permanent staalkabel systeem en bestaat volledig uit RVS.

Contact

Wilt u contact opnemen met Protect PBM? Ga dan naar de website en bel meteen met een van de medewerkers. Direct naar de website? Klik dan op deze website: Dakdekker Deventer.