Makkelijk soep en sap maken als u een slowjuicer koopt

Vindt u het leuk om zelf aan de slag te gaan in de keuken? Denk aan het ontdekken van recepten of het experimenteren met ingrediënten. Dit kan met ontzettend veel gerechten, maar heeft u al eens gedacht aan het experimenteren met het maken sap, soep of ijs? Dit lijkt moeilijk, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn als u een slowjuicer koopt.

Een slowjuicer

U vindt een slowjuicer bij Sap-it op slowjuicer.be. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de slowjuicers. Dit zijn geen sapcentrifuges zoals u deze bent gewend. Een slowjuicer is van veel betere kwaliteit en heeft behoorlijk wat voordelen ten opzichte van een sapcentrifuge. Het eerste voordeel is dat het een mooie moderne uitstraling heeft. Het tweede voordeel is dat hij bijna geen geluid maakt en weinig energie verbruikt. Er zijn ook veel voordelen te vinden in het sap zelf. De slowjuicer laat het fruit en de groente heel langzaam door de pers en zeef gaan, zonder dat het verhit wordt. Dit zorgt voor veel voedingsstoffen en een hoge voedingswaarde. Daarnaast wordt het pulp automatisch van het sap gescheiden.

Interesse?

Wilt u een slowjuicer kopen? Ga dan naar de website. Op de website kunt u de slowjuicer bekijken en direct bestellen. U betaalt geen verzendkosten en heeft in de meeste gevallen de slowjuicer de volgende dag al in huis.