Zoekmachine optimalisatie voor uw bedrijfsfilm

CitySearch , Geel Pages.com , en Yelp zijn zoekmachine optimalisatie slechts enkele van de vele lokale lijst diensten die informatie over uw bedrijf online delen . Maar , als je niet hebben beweerd en geoptimaliseerd deze Zoekmachine optimalisatie voor uw bedrijfsfilm advertenties , je kan niet garanderen dat de informatie die ze bevatten is up -to-date , nauwkeurig of consistent. En dat maakt nogal wat uit voor zoekmachines. In feite , zij de zorg recht neer op hoe je afkorten , spellen , en accentueren je aanbiedingen . Dus, zorg ervoor dat uw vermeldingen worden aangevraagd , geoptimaliseerd , en in overeenstemming met de manier waarop u uw bedrijfsinformatie online te publiceren ( met inbegrip van uw website en social media pagina’s) .
Google+ Local
Google+ Local is zowel een lokale lijst en een social media pagina die u kunt gebruiken om inhoud met uw volgelingen te delen . Beweren uw eigen Google+ Local bedrijfspagina en vullen met relevante inhoud helpt niet alleen de lokale consument om u online te vinden, het helpt ook je SEO inspanningen . Keyword- geoptimaliseerde , geo-gerichte content, zoals beschrijvingen van uw bedrijf toe te voegen , recensies van klanten, en bedrijfs-en productfoto’s geeft de zoekmachines de relevante inhoud die ze zoeken om de positie van uw pagina . Om uw Google+ Lokaal bedrijf claimen , moet je beginnen met het maken van een Google+-profiel pagina .
Zorg ervoor dat wanneer u uw pagina te lanceren , correct en compleet met huidige adres (sen ) van de zakelijke informatie , telefoonnummer (s ) , uren van de werking, en de URL van uw website. Het optimaliseren van uw Google+- profiel met deze informatie en uw relevante zoekwoorden bedrijf kan verhogen uw kansen op het krijgen in de lokale en kaart zoekopdrachten .
facebook
Facebook is een top social media site met meer dan een miljard actieve gebruikers , en als zodanig is het een populaire online marketing tool voor kleine bedrijven. Het biedt u de kans om te groeien en te cultiveren een betrokken , enthousiaste community van klanten en andere fans – een publiek dat je kunt gebruiken om te helpen verspreiden het woord over uw inhoud . Dit drijft ook verkeer naar uw website , samen met sociale signalen , die beide zoekmachines factor in Infographics , foto’s en video’s zijn populaire types content op Facebook , dus zorg ervoor dat je het creĆ«ren en delen van content van uw blog en zakelijke website dat een beroep op uw Facebook- publiek.