Ritregistratie van Traqz

Rijden uw werknemers ook in een auto van de zaak? Bent u wel benieuwd hoeveel kilometers zij rijden? Dan is het aan te raden om kilometerregistratie bij te gaan houden. Maar voor veel medewerkers is dit best een klus en gaat hier veel tijd in zitten. Ook vraag u zich als werkgever misschien af in hoeverre deze kilometerregistratie overeen komt met de werkelijkheid. Een oplossing hiervoor is door te gaan werken met Traqz. Dit is een kilometers registratiesysteem waarmee u uw kilometers bij houdt! 

Ook gemakkelijk voor het plannen van auto’s

Als u bijvoorbeeld planner bent bij een transportbedrijf dan kan het ook handig zijn om een registratiesysteem bij te houden voor de kilometers. Hiermee kan je bijhouden wat het aantal gereden kilometers is en daarnaast kan je bijhouden waar de diverse chauffeurs zich bevinden. Je kan zo makkelijk contact met ze opnemen, aanwijzingen geven en inschatten hoeveel tijd ze nodig hebben om op de plek van bestemming te komen. Traqz is hiervoor een heel handig systeem.

Meer weten over Traqz?!

Surf naar de website en lees hier over de diverse diensten die ze aanbieden, en zo kan je straks ook de ritregistratie goed bijhouden van je medewerkers!