Wij zijn gek op veilingen

Laatst hebben mijn vrouw en ik iets nieuws ontdekt op het internet, namelijk online veilingen. Dit zijn veilingen waarbij kavels (ander woord voor producten) worden verkocht, door middel van een biedsysteem. Er zijn online veilingen waarin producten worden verkocht die in samenwerking met een bedrijf worden gepromoot op deze manier, maar er zijn ook veilingen waarbij de producten dat verkocht wordt van een bedrijf komen die failliet o.i.d. geraakt zijn. Dit soort veilingen worden deurwaarder veiling of veilingen faillissement genoemd.

Goede producten

Mijn vrouw en ik zijn nu drukke bieders op dit soort veilingen. De producten die aangeboden worden gaan vaak voor een lagere prijs eruit, in vergelijking met bijvoorbeeld een winkel. Mijn vrouw en ik hebben nu onderhand een aantal leuke producten gewonnen/gekocht via de veiling, denk hierbij aan producten als een Sony HI-FI component system, een zonnebril van het merk Ray-Ban, een design hoek keukenopstelling en een elektrische kookplaat. Dit hebben wij allemaal ingekocht doordat wij bij allen de hoogste bieder waren.

Online veilingen is een leuke en vooral makkelijke manier om kavels te kopen/winnen. Het is gemakkelijk en u hoeft niet meer de deur uit om leuke dingen te kopen. Overigens is het vaak ook mogelijk bij desbetreffende veilingaanbieders om de producten te komen bekijken, zodat u er later thuis van achter uw computer op kunt bieden. Online veilingen een leuke manier en vooral handige manier om dingen te kopen/winnen.