Social media uitbesteden is verstandig!

Het uitbesteden van jouw social media is verstandig

Het is begin 2015 en social media is nog nooit zo belangrijk geweest in de communicatiestrategie van jouw bedrijf. Inmiddels bezit bijna heel Nederland een account op Facebook, Twitter of Google+ en bevindt jouw doelgroep zich daar ook. Het begint nu essentieel te worden om als professionele organisatie een doel op te stellen en actief te gaan worden op social media.

Social media is een dagelijkse bezigheid

Social media is geen platform waar je één keer in de week iets plaatst, nee dat is een belangrijk onderdeel van jouw strategie naar buiten. Veel bedrijven bedenken zich later dat het veel tijd en kennis kost, wat op dat moment niet in huis is. Daarom kiezen veel bedrijven voor social media uitbesteden. Hiermee kunnen ze verder gaan met hun core-business en zijn ze op social media aanwezig op strategische wijze.

Focus op social media, geen bijtaak

Social media uitbesteden is veelal goedkoper dan een medewerker aannemen die zich specifiek moet focussen op social media. Waar je meer dan een paar duizend euro per maand aan kwijt bent wat salaris betreft. Daarvoor is het uitbesteden ervan aan een online marketing bureau een veel goedkopere oplossing. Tevens kan een marketing bureau een frisse blik werpen op de organisatie en out-of-the-box denken.

Uitbesteden vanaf €500 per maand

Het uitbesteden van social media zorgt ervoor dat je als organisatie verder kan met geld verdienen en waar je goed in bent terwijl je online een uitstekende uitstraling hebt. Social media uitbesteden is volledig afhankelijk van hetgeen dat je wil, maar een schappelijke marktprijs is rond de € 500 per maand.