Ondernemer, en nog steeds geen website?

Stel je nu eens voor. Je bent een succesvolle ondernemer, maar wilt meer met het internet gaan doen. Je weet dat je eigenlijk al veel langer geleden had moeten beginnen met een website laten ontwikkelen, maar het is er nooit echt van gekomen. Zo’n taak op je To-do lijst die je steeds maar weer uitstelt. Geloof me, je bent niet alleen. Er zijn veel ondernemers in Nederland & België die ook nog geen website hebben laten maken. Ik vraag mij wel eens af, hoe heb je het al die tijd gered? Want het internet gaat een steeds belangrijkere rol spelen in het leven van mensen, en dus ook in de levens van uw klanten.

 Andere manier van klanten werven

Misschien heeft u wel een groot netwerk, of opereert u in een markt waar veel via mondelinge reclame gaat. Natuurlijk is het mooi dat u het al die tijd hebt weten te redden, maar er liggen voor vrijwel iedere ondernemer enorme kansen op het internet. Natuurlijk is de eerste stap een website laten maken. Maar daar is het vaak nog niet klaar mee. Het is een goed idee om te kiezen voor een website met een marketing plan, zo wordt nieuwe klanten aantrekken een stuk gemakkelijker. Kijk ook eens op de website van SmartSales, ze kunnen u gemakkelijk helpen aan een goede klant wervende website.

Contact opnemen moet niet moeilijk zijn

Zo is het belangrijk om een duidelijk contact formulier op uw website te hebben staan. Zo kunnen uw potentiële klanten u gemakkelijk contacteren. Ook is het belangrijk dat de boodschap van uw website duidelijk is voor uw doelgroep. Het design en de tekst op de website kunnen daaraan bijdragen. Is uw doelgroep bijvoorbeeld ondernemers? Dan kunt u daarin verwijzen in uw tekst, dit spreekt natuurlijk veel meer aan. Ook kan er een e-mail formulier op uw website worden gezet. U kunt bezoekers bijvoorbeeld iets gratis aanbieden, in een geautomatiseerde e-mail funnel. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Heeft u nog steeds geen website voor uw bedrijf? Dan wordt het nu echt tijd om hieraan te beginnen!