De online veiling van NBD

Online veilingen, het wordt steeds populairder en steeds meer mensen doen er aan mee. NBD Auctions is een website met online veilingen. Hier kunt u heel eenvoudig producten kopen tegen een lage en unieke prijs. U biedt op een product en bepaalt zelf de prijs. Ook kunt u bij NBD uw eigen producten laten veilen in een veiling.

Werkwijze

De werkwijze bij NBD is heel eenvoudig. U bekijkt het aanbod op de website van NBD. Ziet u iets interessants, dan plaatst u een bod. Zodra de veiling gesloten is, wint het hoogste bod. De winnaar kan het product betalen en ophalen bij het ophaaladres. U bent bijvoorbeeld op zoek naar een elektrische fiets en bekijkt het aanbod bij NBD. U ziet een veiling waar een elektrische fiets geveild wordt. U maakt dan een account aan en plaatst een bod op de fiets. U bepaalt zelf het bedrag wat u wilt betalen. U wacht vervolgens tot de veiling sluit en bent u na sluiting de hoogste bieder? Dan is de fiets voor u. U kan dan de fiets betalen en vervolgens ophalen bij het ophaaladres.

Het aanbod bekijken

Bent u benieuwd naar het aanbod van NBD Auctions? Ga dan snel naar de site en doe mee met de online veilingen. Om mee te kunnen bieden, dient u eerst een account aan te maken. Dit is heel eenvoudig en zo gebeurd. Ga voor meer informatie en de inschrijving naar de site.