iPhone reparatie Roosendaal

iPhone reparatie Roosendaal

Als je al een tijd rondloopt met een iPhone X met een gebarsten scherm moet je op een gegeven moment op zoek naar een iPhone reparatie in Roosendaal. Nu hoorde ik op school dat iemand een bedrijf thuis had laten komen om zijn iPhone X te repareren. Dat is natuurlijk wel heel handig. Ik heb even gezocht op iPhone reparatie Roosendaal op locatie en kwam eigenlijk direct uit bij de Telefoon Reparatie Bus. Ik heb online mijn reparatie geselecteerd en mijn gegevens ingevuld. Ik had met 3o minuten een mail terug dat ze de volgende dag al langs konden komen. Dat is wel heel snel. Gelukkig maar want mijn scherm is wel echt heel erg gebarsten.

Laat je iPhone scherm bij jouw voor de deur repareren

De monteur was binnen de afgesproken tijd aanwezig voor mijn iPhone X reparatie en had van te voren nog gebeld om te zeggen dat hij onderweg was. Ik zette mijn iPhone uit en gaf hem mee. Ik zag de monteur in zijn bus klimmen en wachten rustig af. Het is wel fijn natuurlijk omdat je door kan gaan met je werk of zoals ik op mijn vrije dag lekker aan het gamen was. Na een goed half uur stond de monteur terug aan mijn deur en gaf me mijn iPhone X terug. Hij was weer als nieuw! Hij vroeg me om mijn iPhone even te testen om te zien of alles goed werkt. Zo gezegd zo gedaan. Hij werkt weer helemaal top, en dat zonder splinters in mijn vingers. Ik kan afrekenen middel een tikkie en binnen een paar minuten had ik de factuur in mijn mail. De monteur zei me dat ik de inboedelverzekering kon raadplegen voor een eventuele vergoeding van de reparatie.

iPhone reparatie in Roosendaal met de Telefoon Reparatie Bus

Ik ben erg te spreken over deze unieke service. Het maken van een afspraak ging erg makkelijk via de website van de Telefoon Reparatie Bus en de volgende dag waren ze er al om mijn iPhone X te repareren. De monteur was erg vriendelijk en vertelde me precies wat hij ging doen en wat ik kon verwachten. Ook gaf hij me handige tips en schilde dit mijn uiteindelijk nog 150 euro. Ik raad dit bedrijf zeker aan!