Spullen veilig bewaren

Voor (sport)scholen is het enorm belangrijk om voor de klanten of scholieren te zorgen dat de bezoekers wel nog altijd ergens een stukje privé hebben. Enorm vaak hoor je op scholen dat er spullen worden ontvreemd van leerlingen, door andere leerlingen. Daarnaast hoor je ook enorm vaak in sportscholen dat daar spullen worden ontvreemd en vervolgens kunnen hier geen daders aangewezen worden en wordt er verteld dat je zelf verantwoordelijk bent voor jouw spullen. Echter voorkom je dit soort problemen met lockers!

Veilig bewaren

Met lockers heb jij altijd een veilige plek waar jij al jouw bezittingen kan bewaren. Het is voor scholen dan ook enorm belangrijk om de beschikking te hebben over genoeg kluisjes, zodat de leerlingen allemaal een eigen kluis hebben waar zij hun eigen spullen kunnen bewaren. Op deze manier haal je in één klap de criminaliteit weg, en verminder je de kans op gejatte spullen. Ook in sportscholen is het zaak om lockers te hebben, waar de bezoekers hun spullen en kleding in kan doen. Hier geldt net als in de school dat de criminaliteit zal dalen.

Website specialist

Bezoek de website van de specialist voor meer informatie over de aanschaf van lockers, of als jij meer informatie wilt over de scheidingswand!