Recruitment software van Recruiter XL!

Recruiter XL

De arbeidsmarkt is sterk veranderd de afgelopen jaren. Daar springt Recruiter XL handig op in. Dit doen ze met recruiment software. Fred Huisman is de ontwikkelaar van deze software. Een bedrijf gevestigd in Groningen met 25 jaar ervaring in de flexbranche gericht op het zoeken naar goed personeel.

Wat is Recruiment software

Recruiment software is een programma dat razend snel voor recruiters CV’s scant voor alle werkprocessen. Recruiters kunnen tot in details aangeven wat voor hen belangrijk is. Een voorbeeld van recruiment software is detachering software. Het stelt de recruiter in staat de juiste kandidaat te vinden voor de klus. Daarnaast maakt recruiment software inzichtelijk wie, waar heeft gewerkt, wat de feedback is geweest en wat de vervolg stappen zijn. Dit bespaart een hoop tijd en geld.

Waarom Recruiment software

Om snel de juiste man op de juiste plaats te krijgen is recruiment software van recruiter XL geschikt voor elke recruiter. Recruiment software werkt slimmer sneller en efficiënter. Het maken van een selectie van de juiste kandidaten gaat nu razendsnel.

Waarom Recruiter XL

Recruiter XL is het bedrijf op het gebied van Recruiment software. Of het nu gaat om tijdelijke- of freelance projecten. Het systeem van Recruiter XL is uiterst gebruiksvriendelijk. De gemiddelde inwerktijd voor een nieuwe medewerker bedraagt maar 4 uur. Dit onderstreept de diepgang en eenvoud van de automatisering.