Waarom kiezen voor Kupilka bestek en Kupilka servies

Kupilka

Kupilka is een outdoor servies uit Finland. Het servies is gemaakt voor 50% van hout en 50% van kunststof waardoor het uitstekend te gebruiken is in de buitenlucht. Dit wordt dan ook veel gebruikt door mensen die veel buiten verblijven, denk hierbij aan bijvoorbeeld scouting. Kupilka servies heeft een natuurlijke look waardoor het erg in trek is. Naast servies is er ook  Kupilka bestek. Dit bestek heeft dezelfde look. Met Kupilka voel jij je een met de natuur.

De voordelen van Kupilka bestek en Kupilka servies

De voordelen van Kupilka zitten in het gebruik. Het is sterk, licht en gemakkelijk te reinigen. Er zitten geen weekmakers in de producten. Hierdoor is niet schadelijk voor gebruik. Daarnaast is het materiaal uitstekend geschikt voor in de magnetron of in de vaatwasser. Het absorbeert geen geuren of smaken en het isoleert warmte en kou.   Kupilka wordt volledig duurzaam geproduceerd waardoor het geheel recyclebaar is. Een uitstekend product voor de echte natuurliefhebber.

Outdoorgemak

Outdoorgemak is een webshop waarbij kwaliteit van het buitenleven hoog in het vaandel staat. Zij leveren uitstekende kwaliteitsproducten. Kupilka is een kwaliteitsproduct en heeft de stijl die past bij Outdoorgemak. Het bedrijf heeft een breed assortiment van  Kupilka servies tegen een scherpe prijs. Kijk op de website van outdoorgemak voor de mogelijkheden van dit scandinavisch servies.