De puntjes op de í

Hoe belangrijk zijn de puntjes op de i bij u? Binnen uw bedrijf worden er veel ‘grote’ werkzaamheden uitgevoerd. Hierbij kunt u denken aan inkoop, verkoop, leveren van diensten en ga zo maar door. Bij al deze werkzaamheden zijn de puntjes op de i vaak enorm belangrijk.

Laatst werd ik hiermee geconfronteerd toen iemand mij verteld over een nieuw ‘leuk’ winkeltje die als ‘unique selling point’ hun cadeaus leuk inpakte. In eerste instantie zou je denken, is dat echt van toegevoegde waarde? Ja dus, toen ik dit cadeau kreeg en de verpakking zag maakte deze verpakking het cadeau al vele malen leuker.

Dit is een voorbeeld van een puntje op de i, het is dus echt van toegevoegde waarde. Wanneer u diensten of producten levert heeft u ook te maken met personeelsleden. Vaak hebben deze een werkoutfit aan, voor vele bedrijven is het van belang dat deze outfit schoon is en er netjes uitziet. Soms heeft dit te maken met hygiëne en soms heeft dit te maken met ‘een indruk achter laten’.

Misschien is het voor uw bedrijf wel handig om regelmatig een stomerij in te schakelen. Een stomerij zoals Panda Stomerij. Wanneer u een stomerij inschakelt bent u er van verzekerd dat uw werknemers professioneel voor de dag komen en hun activiteiten goed kunnen uitvoeren.

Daarnaast kunt u er bij hun ook nog voor kiezen om dit milieuvriendelijk te doen. Panda stomerij heeft namelijk een speciale manier van stomen die beter is voor het milieu en ook beter voor de kleding zelf. Panda stomerij is een greenearth stomerij, zij stomen op een milieuvriendelijke manier.

Wilt u dus dat uw personeel altijd professioneel aan het werk is. Vind u dat hygiëne en uitstraling belangrijk zijn? Laat uw bedrijfskleding dan stomen. Uw werknemers zullen altijd professioneel overkomen en hun werk goed kunnen doen!