SENSE DATING GENOMINEERD BESTE WEBSITE VAN 2013

sensedating

Sense Dating.nl is genomineerd voor website van het jaar 2013 (http://www.websitevanhetjaar.nl) De website van het jaar verkiezing zal binnenkort weer van start gaan. Van 16 september tot en met 25 oktober 2013 kan het Nederlandse publiek zijn stem uitbrengen op zijn favoriete websites. Het publiek kan zijn favoriet beoordelen op o.a. inhoud, navigatie en design.

‘Wij zijn zeer vereerd met deze nominatie. De nominatie is voor ons een complete verrassing, in die zin dat wij als startende datingsite nog niet de illusie hadden om in de korte tijd van ons bestaan van een jaar al zo prominent in beeld te komen. Ons team ziet dit als een enorm compliment.

De wijze waarop wij ons hebben onderscheiden van onze collega datingsites, door te zorgen voor een integer zoekbestand, een plezierige datingomgeving, een uitstekende klantenservice en gratis datingbegeleiding door onze datingcoach heeft daar zeker aan bijgedragen. Dit zijn de kerntaken waar Sense zich mee bezighoudt.
Dit is volgens Sense geen ‘nieuw’, maar wel vaak een ‘vergeten’ concept. Wildgroei op de datingmarkt heeft er inmiddels voor gezorgd dat mensen zich steeds meer zorgen maken omtrent de kwaliteit van datingsites. Dat is een slechte ontwikkeling, waar wij op een positieve manier zijn ingesprongen, aldus Henk Rengelink, eigenaar van Sense Dating.

Wie zijn wij?

Sense dating is een no-nonsens contactbemiddelingsbureau die zich onderscheid in kwaliteit en service. Bij Sense kun je terecht voor het zoeken naar een date, een goede vriendschap of een serieuze relatie. Het richt zich op een breed publiek. Ook helpt Sense Dating mensen die iemand zoeken voor bijvoorbeeld een bezoek aan een concert of tennistoernooi. Sense beschikt over een columniste en datingcoach en heeft een rubriek met uitgaanstips en nieuwsartikelen over daten, de liefde en relaties. Om de veiligheid en kwaliteit te waarborgen is een team van specialisten dat de site meerdere keren per dag systematisch controleert op onregelmatigheden. Klik op www.sensedating.nl om de site te bekijken. Sense Dating is ook te zien middels een versie voor tablet en mobiele telefoon.


Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Henk Rengelink, eigenaar van Sense Dating, mobile 0031610116453 of via e-mail h.rengelink@sensedating.nl