Regel snel je dates via Tinder

Tinder Online Dating

Tinder is de nieuwe hype voor de vrijgezellen onder ons. Het is de ideale app om op een snelle en leuke manier een aantal dates te fixen. Op dit moment zijn er ruim 300.000 vrijgezellen online op Tinder en dit aantal groeit snel.

Hoewel Tinder nog maar een jaar bestaat is hij pas de laatste tijd echt doorgebroken. Het leuke aan deze app is dat hij kan zien welke vrijgezellen er in jouw omgeving rondlopen, zodat je geen enkele single over het hoofd ziet.

Wat is Tinder?
Tinder is dus een app die je kunt downloaden op je Smartphone. Deze app is gelinkt aan je facebookprofiel en op deze manier krijgt Tinder toegang tot jouw gegevens. Een voordeel van Tinder is dus dat je niet al je gegevens hoeft in te vullen, dat regelt deze app allemaal zelf.

Hoe werkt Tinder precies?
Doordat Tinder gebruikt maakt van jouw locaties via de GPS op je smartphone, weet de app altijd waar je bent. Door deze gegevens kan Tinder dus ook altijd zien welke vrijgezellen zich in jouw omgeving bevinden. Alles wat je moet doen is even aangeven binnen hoeveel kilometer je vrijgezellen wilt kunnen zien en hoe oud ze ongeveer moeten zijn. Voor de rest doet de app al het werk!

Als je hebt ingevuld wat jouw voorkeuren zijn, gaat de app op zoek naar matches bij jou in de buurt. Vervolgens krijg je een aantal foto’s van de beschikbare vrijgezellen waar je uit kan kiezen. Als je iemand tegenkomt die je wel bevalt kan je op het hartje klikken, zo niet dan klik je op het kruisje onder de foto.

Het leuke aan Tinder is dat je niet alleen een foto ter beschikking hebt, maar je krijgt ook toegang tot iemands Tinder-account. Zo kun je zien welke vrienden en interesses jullie gemeen hebben.

Word nooit meer afgewezen
Nu komt het mooiste van alles! Als je iemand wel leuk vindt en op het hartje hebt gedrukt, krijgt deze persoon geen melding. Dit vermijd genante situaties, indien hij/zij jou bijvoorbeeld helemaal niet leuk vind. Pas als degene ook op zoek gaat naar een match en ze klikt ook bij jou het hartje aan, krijgen jullie beide een melding.

Je weet op dat moment dus zeker dat de match wederzijds is en zul je geen blauwtje lopen! Vanaf het moment dat jullie aan elkaar gekoppeld zijn, kunnen jullie gaan chatten via Tinder en wordt het tijd om te gaan daten.

Veel dates met Tinder
Hoe krijg je zoveel mogelijk dates via Tinder? Er zijn natuurlijk duizenden mensen die dagelijks op Tinder op zoek zijn naar een match. Hoe zorg je ervoor dat die leuke dame nou juist jou er tussen uit pikt? Zorg dat je opvalt en onderscheidt je van je rest.

Op het moment dat je iemand aan het uitzoeken bent op Tinder, gaat dat heel snel. Je bent constant bezig met het klikken op een kruisje of hartje dat je helemaal niet zo goed op de foto’s let. Zorg er dus voor dat jouw foto er tussen uit springt. Maak haar nieuwsgierig en zorg dat ze jouw profiel bekijkt!

Je kunt op Tinder een ‘over jezelf’ tekstje toevoegen. Maak hiervan gebruik en schrijf iets opvallends. Gebruik je humor en maak haar aan het lachen. Gebruik teksten als: ‘Waarschuwing! Deze eikel zoekt zoveelste slachtoffer om mee te daten!

Zorg ook voor meerdere foto’s, welke je via je Facebook profiel kunt instellen. Een foto zegt veel vrouwen te weinig om jou te liken. En als ze je geliked heeft dan helpt het om de date te krijgen.

Maak het persoonlijk

Tinder is ideaal voor mensen die verlegen zijn wat betreft vrouwen. Het is niet het meest persoonlijke medium om vrouwen te versieren en je zult niet zo snel in een genante situatie belanden. Als er geen klik is, kun je het gesprek gewoon afkappen en verder zoeken naar een nieuwe match.

Ook voor de onervaren daters onder ons is Tinder ideaal. Je kunt hier al je charmes in de strijd gooien en volop oefenen met je flirttechnieken. Dus als je deze geweldige tool nog niet op je telefoon hebt, ga dan snel naar de appstore en off you go!

Voor meer tips over online dating en vrouwen versieren kijk op www.attractiongym.nl.