Thailand – Het land van de glimlach

Bangkok
Deze stad heeft alles: drukke winkelstraten, prachtige tempels en beelden, boomrijke parken en de tuk-tuk. Bezoek het Koninklijk Paleis, de liggende Boeddha of de bloemenmarkt. Laat u verassen door het prachtige uitzicht vanuit het hoogste gebouw van de stad. Breng ook een bezoek aan de ‘Chatuchak Weekend Market’ om souvenirs voor de mensen thuis aan te schaffen.

Chiang Mai
Eventjes wat anders is Chiang Mai. Met de nachttrein, al een avontuur op zich, komt u in een prachtige omgeving terecht vol natuur en…kookscholen! Op een vrijblijvende manier leert u de technieken, kruiden en specerijen kennen en maakt u heerlijke gerechten. Of slinger als de apen tussen de vaak enorme bomen. Zoekt u het nog avontuurlijker, boek dan een jungletocht van enkele dagen en leef zonder elektriciteit en soms zelfs zonder stromend water.

Koh Samui
Een prachtig eiland om eventjes bij te komen. Zon, zee, strand en ontspannende massages zijn daar de ingredi├źnten voor. Mocht u niet stil kunnen zitten, boek dan een middagje duiken of ga snorkelen. Want ook het onderwaterleven in dit land mag u niet missen. Met de boot bent u trouwens ook zo op het naburige eiland Koh Phangan en het iets verder gelegen Koh Tao.

Rondreis Thailand met kinderen
Thailand: een land met witte stranden, adembenemende uitzichten en heerlijk geurend eten. Ook voor uw kinderen een feest vanwege de inheemse dieren, de enorme jungles en de vriendelijke inwoners. Geheid dat u na deze reis verliefd zult zijn op dit prachtige land met haar uitgebreide mogelijkheden!