Motorvakantie in het prachtige Spanje

Een prachtige motorvakantie Spanje ? Het lange, fijne zandstrand van La Pineda de Salou, ideaal om te zonnebaden en wandelen. Wie is het vooral handig kunnen hier voor een relatief kleine prijs te huur stoelen en parasols. De zee is in de kleine plaats is heel helder en rustig, het strand is grotendeels vlak. Zwemmers en gezinnen met kinderen komen, dus, op hun kosten.
Het nachtleven van La Pineda de Salou is te overzien, maar toch veelzijdig. Aan de kust, van waaruit u een prachtig uitzicht over het lange zandstrand, er zijn tal van uitgaansgelegenheden. Hier vindt u Bars, Clubs en winkels die bieden alles wat de vakantieganger hartje begeert. Tot laat in de nacht, u kunt het vieren van hier en uit te gaan. Een Disco is beschikbaar. Voor de verfrissing van de vele Restaurants aan de Boulevard. Voor wie is het rijke aanbod nog niet genoeg, in de naburige stad van Salou, op een nog groter aantal uitgaansgelegenheden. Salou ligt op ongeveer vijf kilometer van La Pineda de Salou en is te bereiken per Bus, Taxi of auto.
Sportieve vakantiegangers zullen ook te vinden in de buurt van het hotel Estival Park, het grootste Hotel in La Pineda de Salou, een groot sportcomplex. Op het terrein van het hotel kunt u Tennissen, Biljart en tafeltennis.. Het heeft ook Estival Park, een fitnessruimte, een groot Zwembad en een ruim Wellness-centrum met Sauna, stoombad en Whirlpool.