Een overnachting boeken bij Bed en Breakfast Pincky

Gaat u graag op vakantie in eigen land en wilt u graag een keer naar het zuiden van het land? Kies dan voor een overnachting bij Bed & Breakfast Pincky. In deze sfeervolle en gezellige Bed & Breakfast kunt u in een rustige omgeving goed overnachten. Hierbij heeft u keuze uit verschillende soorten kamers. Zo kunt u hier een éénpersoonskamer reserveren, maar ook als u met zijn tweeën komt bent u hier welkom. Deze Bed & Breakfast is gelegen in Brunssum en er is voldoende te beleven in de omgeving. 

De omgeving

In de omgeving van de Bed & Breakfast vindt u een aantal natuurparken waar u een bezoek aan kunt brengen. Daarnaast is de omgeving ook zeer geschikt voor een heerlijke fietstocht. Wilt u liever iets sportiefs doen? Ook dat kan! In de omgeving vindt u namelijk ook veel mogelijkheden om verschillende sporten uit te oefenen. Zo zit u bijvoorbeeld dicht bij een overdekte skibaan.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag nog wat meer informatie verkrijgen over deze B en B in de buurt van Maastricht? Neem dan snel een kijkje op de website. Hier kunt u de kamers bekijken en daarnaast vindt u hier ook meer informatie over de omgeving van de B en B.