5e Reggestreek Fiets4daagse

fietsvierdaagseZUNA – Op 26 augustus gaat de 5e Reggestreek Fietsvierdaagse van start. De deelnemers fietsen vier dagen lang langs de mooiste plekjes in de Reggestreek, over de Sallandse heuvelrug en door de mooie Twentse dorpjes.

Dagelijks kan er gestart worden tussen 10.00 – 12.00 uur vanaf Vakantiepark & Partycentrum Mölke in Zuna. Iedere dag is er weer een nieuwe verrassende fietsroute van ongeveer 40 km. Alle routes zijn zorgvuldig uitgezet met onderweg zijn tal van bezienswaardigheden. Deelnemers die niet uit de omgeving komen, kunnen overnachten op één van de bedrijven van Ontdek de Reggestreek. Ze kunnen kamperen, een bungalow huren of bijzonder overnachten in een Reggehooiberg. Ook zijn er arrangementen op basis van halfpension of zelfs all-inclusive bij Vakantiepark Mölke.

Doen! Fietsen met GPS
Alle routes van de fietsvierdaagse zijn te fietsen met een GPS. Voor wie nog geen ervaring heeft met fietsen met GPS kan gratis deelnemen aan de workshop fietsen met GPS. Deze workshop wordt gegeven op maandagavond voor de start van de vierdaagse door Waypoint in Notter bij Partycentrum Mölke. Waypoint, bekend om de navigatiesystemen voor motor en auto, biedt ook navigatie aan voor de vrije tijd: Fietsen, wandelen, outdoor & watersport. Wie zelf geen GPS heeft, kan tijdens de vierdaagse gratis een GPS lenen van Waypoint. Door fietsers gratis een GPS te lenen willen we hen laten kennismaken met GPS.

Deelnemen
Inschrijven kan via de website www.reggestreekfiets4daagse.nl. Hier is een inschrijfformulier te downloaden. Deelnemers kunnen uiteraard ook gewoon bellen: 0548 – 51 97 41 Voor wie geen 4 dagen lang wil fietsen, is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de dagelijkse routes. Informatie hierover is ook te lezen op de website.

Prijzen
4 dagen fietsen opgave aan de start: € 15,00 p.p.
Deelname 4 dagen op basis van voorinschrijving: € 12,50 p.p.
Deelname per dag: € 4,50 p.p.

Voor deelnemers die de vierdaagse geheel fietsen is er na afloop een mooie herinnering.

Reggestreek Fiets4daagse
Datum: 26 augustus t/m 29 augustus
Starttijd: 10.00 – 12.00 uur
Start en eind: Vakantiepark Mölke in Zuna