Zakenreizen voor uw zakenpartners

Voor mijn baan moet ik vaak op zakenreis naar het buitenland. Dit komt omdat ons bedrijf veelvuldig met partners uit het buitenland werkt. Dit omdat we veel importeren, maar ook exporteren naar de landen waar onze partners gevestigd zijn. De landen waar wij onder ander zaken mee doen zijn: China, Japan, Taiwan en Thailand.

Zakenpartners naar Nederland

Afgelopen jaar hebben wij een reis geregeld voor alle zakenpartners van ons bedrijf. Uit elk land kwam één vertegenwoordiger en hij zou een week lang samen met ons Nederland gaan ontdekken, en wij lieten hen zien wat wij daadwerkelijk met hun geïmporteerde producten doen. Te beginnen hebben wij allereerst de zakenpartners opgehaald van Schiphol, dit hebben wij door een chique taxibedrijf laten doen waar wij een samenwerking mee hebben. Een airport transfer Amsterdam is bij dit bedrijf zo goed geregeld, dat wij om deze redenen een samenwerking met hen zijn aangegaan.

Ditzelfde taxibedrijf neemt jou en jouw zakenpartner ook naar de beste plekken toe in Nederland. Naast de airport transfers Amsterdam biedt het taxibedrijf ook nog sightseeing tours. Dit is ideaal voor als je allemaal zakenpartners uit het buitenland laat komen, en je deze jouw land wilt laten zien. Krijg jij binnenkort ook nog zakenpartners die naar Nederland komen? Kijk dan op de site en neem contact op voor een perfect vervoer!