Worden stralingen niet onderschat?

We denken er niet eens meer bij na, we werken dag en nacht tussen draadloze stralingen en we vinden het bijna allemaal de normaalste zaak van de wereld. Maar welke gevolgen hebben stralingen nu eigenlijk op ons lichaam en brengt dit schade toe? We bespreken het in dit artikel.

De gevaren van stralingen

Volgens Flow Health Technology is het duidelijk. Grote telecombedrijven wijzen de consumenten nog altijd op de veiligheid van de draadloze stralingssystemen. Toch blijkt dat steeds meer onderzoeken het tegendeel lijken te bewijzen. Met de nadruk op ‘lijken’, want wetenschappelijk is het nog niet bewezen.

Uit de praktijkervaring die Floww inmiddels met meerdere personen heeft uitgevoerd blijkt dat veelvoorkomende problemen koppijn, duizeligheid en concentratieproblemen zijn.

Zijn er oplossingen voor stralingen?

Voor ieder probleem is een oplossing en ook Floww Health Technology heeft inmiddels enkele producten op de markt gebracht. Deze producten zetten negatieve, schadelijke, stralingen om in lichaamseigen biologische stralingen. De bedenker hiervan noemt dit het ‘Floww-veld’.
Enkele producten die inmiddels op de markt zijn de screenfloww en de mobilefloww. Deze hebben een klein formaat die op de telefoon geplaatst kan worden of bij je gedragen kan worden.

Baat het niet, schaadt het niet

Veel mensen die al ervaringen hebben zijn gestart met Floww producten onder de noemer van ‘baat het niet, schaadt het niet. Toch zegt bijna iedereen wel degelijk veranderingen te merken bij het gebruiken van de Floww producten. De wetenschap zal in de nabije toekomst moeten aantonen of het daadwerkelijk een oplossing is voor de vele stralingen die we dagelijks binnenkrijgen.