Vrije vakantiehuizen zoeken

Boek jij je verblijfplaatsen voor de vakantie ook het liefst online? Dan is het belangrijk dat je de kans hebt om zo uitgebreid mogelijk te zoeken, zodat je altijd bij een ideale optie uitkomt. Een website die daarvoor in het bijzonder geschikt is, is VrijeVakantiehuizen.nl, waarop alle getoonde vakantiehuizen gegarandeerd nog beschikbaar zijn om te boeken. De enorme database van meer dan 100.000 verblijfplaatsen kan op allerlei verschillende manieren doorzocht worden, waarbij de gebruiker maximale vrijheid heeft om bepaalde filters wel of niet te gebruiken. Hieronder noemen we enkele van de manieren waarop VrijeVakantiehuizen.nl het zoeken makkelijker maakt.

Geen verplichte locatiefilter

Wanneer je nog niet erg ver bent met het plannen van je vakantie, is het moeilijk om al op zoek te gaan naar concrete verblijfplaatsen. Op veel sites is de locatie namelijk een verplichte variabele bij het zoeken. Maar wat nou als je heel graag in een bepaald soort villa wilt overnachten en het je eigenlijk niet zo veel uitmaakt waar je precies bent? Dan kun je op VrijeVakantiehuizen.nl ook gewoon zoeken zonder dat je al meteen een locatie hoeft in te voeren. En als je bijvoorbeeld heel graag langs de kust of in de bergen je vakantie wilt vieren, kun je ook de kaart gebruiken om een verblijfplaats te vinden.

Geen verplichte exacte datum

VrijeVakantiehuizen.nl biedt ook de unieke mogelijkheid om op ‘datum range’ te zoeken in plaats van op een precieze datum voor vertrek en aankomst. Dat betekent dat je ook hier extra vrijheid hebt bij het kiezen van je parameters. Ben je bijvoorbeeld met een grotere groep en heb je nog niet de exacte data vastgesteld? Of heb je langere tijd vrij en laat je de periode waarin je weggaat liever afhangen van wat er op welk moment beschikbaar is? Dan is deze zoekmethode perfect voor jou. En natuurlijk is het altijd ook mogelijk om voor een exacte periode vakantiewoningen te vinden.

Allerlei extra filters

Omdat datum en locatie natuurlijk niet de enige factoren van belang zijn, biedt VrijeVakantiehuizen.nl ook nog allerlei andere filters die bij een zoekopdracht gebruikt kunnen worden. De belangrijkste zijn het aantal personen en de prijs, waarbij je ook weer in een ‘range’ kunt zoeken, maar ook zijn er aanvullende filters zoals het aantal kamers en de oppervlakte die je wilt hebben. De website is nog in ontwikkeling, dus binnenkort zullen er nog aanvullende filters beschikbaar komen – denk bijvoorbeeld aan de aanwezigheid van wifi of een zwembad. Zo kun je op VrijeVakantiehuizen.nl precies zo gedetailleerd zijn als je zelf wilt en altijd je perfecte optrekje vinden!