Villeroy & Boch Piemont servies

Villeroy & Boch Piemont

Villeroy & Boch Piemont servies heeft een moderne vormgeving en kent een geheel eigen stijl. Deze complete besteklijn is indien gewenst verder uit te breiden, met onder andere gebaksvorkjes, koffielepels en theelepels. Het betreft hier een bestekset van RVS.  U kunt diverse elementen met elkaar combineren om tot de gewenste combinatie te komen.

Villeroy & Boch Piemont cassettedozen

Er zijn drie complete besteksets te koop, een 24-delige, een 30-delige en een 60-delige. In de 24-delige Villeroy & Boch Piemont set vindt u zes tafelvorken, zes tafelmessen, zes tafellepels en zes koffielepels. Kiest u voor de 30-delige Piemont set, dan krijgt u zes taartvorken extra. De 60-delige set is de meest uitgebreide set, en bevat negen tafellepels, tafelvorken, tafelmerken, dessertlepels, dessertvorken en dessertmessen. Daarnaast vindt u in deze cassette één aardappellepel, twee serveerlepels, één sauslepel, één salade serveerlepel en één salade serveervork.

Villeroy & Bock Piemont los bestek

In plaats van een complete set is het ook mogelijk om losse items te kopen. U kunt dan ook kiezen voor bijvoorbeeld vismessen of suikerlepels. U stelt uw eigen bestekset samen met Villeroy & Boch Piemont.

Neem een kijkje op de website van Woldring-Porselein om uw Villeroy & Boch servies gemakkelijk en snel online te kopen. In totaal bestaat het assortiment uit ruim 6500 producten!

Villeroy en boch servies