Vergaderen op het water

Vergaderen op het water is iets wat wij hedendaags maandelijks doen met onderneming. Mijn baas heeft vorig jaar voor het eerst een vergadering op het water gehouden, gezien het feit dat hij eens wat unieks wou organiseren. Echter is dit zo uit de hand gelopen, dat wij hier zo zeer van onder de indruk waren, dat wij nu elke maand onze vergadering op de boot houden. Bovendien houden we aansluitend ook altijd een borrel op de boot met de onderneming.

Op het water met zakenpartners

Mijn baas neemt vaker zakenpartners mee naar de boot, of spreekt hier met ze af. De locatie is perfect geschikt voor zowel zakelijke, als feestelijke zaken. Bovendien is het natuurlijk iets zeer unieks, en vergeet je jouw ervaring op het water niet zo snel. Zo sprak ik laatst een zakenpartner via de telefoon gezien het feit dat deze een vraag had. Hij vertelde me toen gelijk weer over hoe uniek hij het gesprek met mijn baas vond op de schitterende locatie.

Kijk voor meer informatie op de website

Wil ook jij eens een vergadering op het water houden, of wil jij bijvoorbeeld een trouwerij organiseren op partyboot Deventer? Vraag dan via de website van de specialist gratis een vrijblijvende offerte aan!