Uit de cirkel stappen bij Packstore

Ben jij op zoek naar een sociale werkplaats in of in de nabijheid van Utrecht of Bunnik, dan is Packstore voor jouw onderneming dé oplossing! Packstore beschikt over een zeer gedreven team dat jou kan bijstaan bij diverse soorten inpakwerk of deze activiteit zelfs volledig van je overnemen! De werknemers van Packstore zijn mensen die door andere werkgevers niet meer worden aangenomen in deze crisis- en bezuinigingstijd, maar Packstore geeft juist deze groep weer een kans om aan het werk te komen en te blijven.

Wat is een sociale werkplaats?

Bij een sociale werkplaats zijn er mensen aan het werk, die vaak voor een lange periode thuis hebben gezeten, om wat voor reden dan ook. Het kan zijn dat de persoon in kwestie een  lange tijd depressief is geweest. In dit soort gevallen melden deze mensen zich een lange tijd ziek, waardoor ze ontslagen werden door hun oude werkgever. Hierdoor kwam zij in een vicieuze cirkel terecht waar zij dankzij Packstore uit kunnen breken. Packstore geeft deze mensen de kans om weer aan het werk te gaan en zin aan hun dag te geven.

Wil jij meer informatie over de sociale werkplaats Bunnik of Utrecht die Packstore is? Klik dan op de links in dit om direct op de website te komen!