Tweedehands auto verkopen? Plaats online een advertentie

Een tweedehands auto verkopen kan door middel van het verspreiden van een advertentie. Uiteraard kun je je familie, vrienden en collega’s vragen jouw advertentie door te sturen naar hun kennissenkring. Bijvoorbeeld via de mail. Of meer van deze tijd: via Facebook en Twitter. Als het bericht dan ook nog gedeeld wordt via Social Media, dan bereik je toch wel in één klap een groot publiek. Allemaal stuk voor stuk potentiële kopers. Of toch niet?

De kans is groot dat je de plank finaal mis slaat. Social Media is voornamelijk in het leven geroepen om met elkaar te communiceren over leuke dingen in het leven. Onderwerpen waar de betrokkenen interesse in hebben. Ongevraagd advertenties posten in de hoop je tweedehands auto te verkopen valt waarschijnlijk niet in die categorie. Je bereikt wel een groot publiek, maar geen potentiële kopers. Daarnaast moet je je afvragen of je je tweedehands auto wel wilt verkopen in je eigen kennissenkring. Dat jij een trotse eigenaar was, wil niet vanzelfsprekend zeggen dat je achterneef, buurvrouw of tennismaatje ook net zo tevreden zal zijn met jouw oude auto.

Groot bereik
Potentiële kopers kun je wel bereiken via een advertentie, maar hier betaal je vaak voor. Om jouw advertentie online op te laten nemen bij diverse verkoopsites van auto’s moet je betalen voor de duur van de advertentie, of voor dat mooie prominente plaatsje bovenaan. Het is dan wel geen groot bedrag, maar betalen voor je advertentie geeft je nog steeds geen garantie dat je je tweedehands auto verkoopt.

Kosteloos en snel online verkopen
Wil je wel een garantie dat je je tweedehands auto kan verkopen en waar je tevens niets voor hoeft te betalen? Je kunt de verkooptalenten van de auto verkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl inschakelen. Zij zorgen ervoor dat het verkopen van je tweedehands auto op een vlotte, makkelijke en kosteloze manier wordt geregeld. Laat de gegevens van de auto achter tijdens het aanmelden, zoals het kenteken en de kilometerstand en voeg een duidelijke foto van de auto toe. Vervolgens hebben de ruim 5000 aangesloten erkende autohandelaren de kans een bod te doen.