TW Steel

TW Steel herkenbaar

TW Steel is onmiskenbaar een van de meest herkenbare herenhorloges. Een eigentijds ontwerp, de mooie grote horlogekasten en de onverschrokken uitstraling maken van TW Steel een duidelijk herkenbaar en onderscheidend horloge. Een TW Steel horloge staat bekend om zijn XXL formaat. Maar de horloges zijn al verkrijgbaar vanaf 37 millimeter en lopen op tot 52 millimeter. Met name de wat grotere exemplaren van rond 50mm zijn fors te noemen en daarmee behoort TW Steel dan ook tot de ‘big guys’ onder de herenhorloges

TW Steel een hype

De trend van grote horloges, daar kunnen we inmiddels niet mee omheen. Heren, maar ook dames willen een groot horloge, dat in de pas loopt met de modetrends en daarmee een eigen identiteit onderstreept. En op deze hype speelt TW Steel perfect in!

Kenmerkend voor TW Steel horloges

Naast het formaat word er over het algemeen van stoer edelstaal gebruik gemaakt voor de TW Steel horlogekasten. Eventueel voorzien van POV coating in de kleur zwart of rosé goud of goud. De TW Steel herenhorloges zijn ook verkrijgbaar met een stoere chronograaf, waardoor het robuuste karakter van deze super gave horloges nog eens extra kracht wordt bijgezet. We staan ook nog even bij de kroonkap, die bij een aantal collecties is bevestigd aan de kast. Deze kap beschermd de kroon en bij de wat exclusievere TW Steel horloges is de ‘TW’ zelfs uitgespaard, waardoor er een uniek TW Steel horloge ontstaat. TW Steel; voor wie een voorkeur heeft voor krachtige herenhorloges.