Tot rust komen bij de Bronsbergen in Zutphen

Wilt u tot rust komen in een kuuroord nabij Zutphen? Kom dan naar Wellness Center de Bronsbergen. De Bronsbergen is geïnspireerd op de natuurlijke elementen van Wellness. Hier kunt u optimaal genieten en tot rust komen in de sauna in Zutphen.

De Bronsbergen

U vindt de Bronsbergen aan de rand van Zutphen, in een prachtige omgeving. Bij de Bronsbergen heeft u keuze uit verschillende behandelingen en arrangementen. U kunt een geheel arrangement boeken of u kiest alleen voor de sauna of voor een behandeling. Er zijn verschillende behandelingen en sauna’s. U kunt kiezen voor een infrarood sauna, bio sauna, kelo sauna en zoutsteen sauna. Na de sauna kunt u afkoelen in één van de baden. De Bronsbergen beschikt over diverse relax en loungeruimtes. Tot slot kunt u genieten van een lekker culinair gerecht in het restaurant. Wilt u langer dan een dag verblijven bij de Bronsbergen? Geen probleem, u kunt er een overnachting bij boeken.

De mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Wellness Center de Bronsbergen? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op met één van de medewerkers van de Bronsbergen. De Bronsbergen is een sauna vlakbij Deventer. Op de site vindt u de contactgegevens en ook kunt u hier direct een arrangement boeken.