Toegangscontrolesysteem

U wilt uw bedrijf goed beveiligen. Het is begrijpelijk dat u niet wilt dat medewerkers overal in en uit kunnen lopen. Het instellen en beheren van een perfect toegangscontrolesysteem hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met Salto Toegangscontrole kunt u alle instellingen makkelijk invoeren of wijzigingen, of u nu een kleine of grote organisatie heeft. Laat u goed informeren over een toegangssysteem en de mogelijkheden hiervan.

Salto toegangscontrole

Zoals gezegd maakt het voor Salto Toegangscontrole niet uit of er met een kleine of grote organisatie wordt gewerkt. U kunt de Salto Toegangscontrole precies afstemmen op de grootte van uw bedrijf qua aantal deuren of aantal gebruikers. Deze gegevens kunnen indien nodig makkelijk worden gewijzigd.

Verschillende toegangssystemen en uitvoeringen

Bij Salto Systems kunt u kiezen uit offline en online uitvoering van de toegangscontrole. Wij raden grote bedrijven met een continue stroom aan wijzigingen in gebruikers en toegangsrechten, aan een online omgeving te gebruiken. Vanuit de online omgeving kunnen wijzigingen direct worden doorgevoerd. Voor kleinschalige oplossingen is de offline uitvoering aan te raden.

Salto Toegangscontrole biedt verschillende onderdelen die samen een perfect toegangssysteem creëren, zoals deurbeslag, cilinders, wandlezers, identificatie, lockers en kluisjes, en software. Een basis toegangscontrolesysteem bestaat uit:

  • Salto Beheer en Management software
  • Salto Wandlezers
  • Salto Identificatie
  • Salto Cilinders

Salto Pro Access Software
Via Salto Pro Access Software, het unieke softwarepakket van Salto Systems, kunt u het complete Salto Toegangscontrolesysteem beheren. Alle wijzigingen die u via Salto Pro Access Software doorgeeft worden direct op de ID-dragers geschreven. Met deze directe doorvoering  van toegangscontrole onderscheidt Salto Systems zich van hun concurrenten.