Toegangscontrole Paxton Access

De toegangscontrole van Paxton Access is al jaren de nummer één in beveiliging. Met onze betrouwbare beveiligingsoplossingen kunnen we uw pand voorzien van zowel externe als interne beveiliging. U bepaalt zelf wie wanneer tot welke ruimte toegang heeft. Wij bieden u ultieme controle als het gaat om beveiliging!

Paxton Access is al dertig jaar specialist in toegangscontrole

U wilt natuurlijk niet dat ongewenste gasten, maar ook uw eigen medewerkers overal maar binnen kunnen lopen. Om de toegangsrechten per persoon en ruimte in te stellen, is een toegangscontrolesysteem van Paxton Access aan te raden.

Paxton Access ontwikkelt sinds 1985 innovatieve en betrouwbare toegangscontrolesystemen die uw bedrijfspand beveiligen. Wij bieden verschillende beveiligingsoplossingen voor zowel grote als kleine bedrijven. Oplossingen die een stuk veiliger zijn dan sleutels en die de kosten voor beheer en beveiliging flink verminderen.

De toegangscontrole varianten van Paxton Access

Omdat ieder bedrijf en elke ondernemer andere eisen stelt aan beveiliging, biedt Paxton Access drie verschillende varianten van betrouwbare toegangscontrolesystemen:

Compact
De lezers van het Compact systeem beschikken zelf over hardware die de toegangsgegevens registeren. Deze compactlezers zijn dus niet aangesloten op een controller.

Switch 2
De lezers van het Switch 2 systeem zijn aangesloten op een controller die de toegangsgegevens registreert. De toegangsrechten worden dus geregeld vanuit één plek, wat dit systeem veiliger maakt dan de Compact.

Net 2
Wilt u de toegangsgegevens registreren en beheren op afstand? Dan is het Net 2 systeem iets voor u. Hiermee beheert u alle toegangsrechten op afstand en kunt u andere systemen integreren op uw toegangscontrolesysteem.