Snel rolluik herstellen?

Heeft u een rolluik dat defect is? Gaat de rolluik niet meer open of dicht, zit er een deuk in de rolluik of is de motor gestopt met werken. Dit zijn veel voorkomende problemen met een rolluik. Een rolluik herstellen is erg moeilijk. Daarom is het ook afgeraden om uw rolluiken zelf te herstellen, maar kunt u het beter overlaten aan een professionele en erkende technieker uit België. ROMASS kunt u helpen bij het herstellen van een rolluik. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om ervoor te zorgen dat uw rolluiken het doen zoals voorheen.

Rolluiken herstellen door ROMASS?

De professionele en erkende techniekers van ROMASS kunnen alle types en merken rolluiken herstellen en veel storingen zijn al binnen 2 uur verholpen. We zijn werkzaam in heel België en met ruim 20 jaar ervaring zal onze technieker er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw rolluik herstelt wordt. Dankzij de kennis en juiste materialen zijn de meeste herstellingen direct op locatie opgelost.  Daarnaast zal de technieker nadat er achterhaald is wat de oorzaak is van het probleem altijd aangeven wat u zelf kunt doen om interventies te voorkomen.

Via de website kunt u informatie vinden om snel en makkelijk een aanvraag in te dienen om uw rolluik te laten herstellen. In het formulier doorloopt u verschillende stappen zodat u binnen enkele minuten een aanvraag indient voor het herstellen van de rolluik. ROMASS zal vervolgens contact met u opnemen om een afspraak te maken voor de herstelling. Na het maken van een afspraak ontvangt u een mail met een bevestiging en uw afspraak nummer. Een van ROMASS erkende techniekers zal op de afgesproken datum langskomen om uw rolluiken te herstellen. U krijgt te horen wat u kunt doen om interventies te voorkomen. Na de herstelling ontvangt u uiteraard een rapportage waarin staat welke werkzaamheden de technieker heeft uitgevoerd en welke onderdelen hij heeft gebruikt bij de herstelling.

Meer informatie over onze diensten kunt u terugvinden op de site of neem telefonisch contact op 078/484996