Rimpels Voorhoofd, Heb Je Er Last Van? Je Bent Heus Niet Alleen…

Rimpels voorhoofd, rimpels rond de mond, rimpels rond de ogen…maakt niet uit waar het begint. Vroeg of laat krijgen heelwat mensen hier last van. Liever laat dan vroeg natuurlijk. Maar indien rimpels voorhoofd nu eenmaal heel duidelijk zichtbaar zijn, dan wil je er ook heel snel iets aan doen, zoveel is zeker…

Wanneer krijg je die rimpels? Rimpels voorhoofd of rond het voorhoofd, de neus, de mond komen gemiddeld rond het vijfendertigste levensjaar pas echt goed zichtbaar. Het is een beginnend ouderdomsteken, jammer genoeg…En het is een zaak waar de ene mens nu eenmaal meer last van heeft dan de ander, omdat het natuurlijk ook wel genetisch is bepaald. Langzaam, héél langzaam wordt het meer en meer zichtbaar..ook voor de buitenwereld dus. Er wordt misschien wat lacherig over gedaan, of mensen zeggen je : “ach, het heeft wel z’n charmes” , maar het begint toch te vreten aan je en confronteert je met het feit dat je nu eenmaal een dagje ouder wordt.

Rimpels laten verdwijnen? Om rimpels voorhoofd of ter hoogte van het voorhoofd te verminderen of in sommige gevallen bijna helemaal te laten verdwijnen is het noodzakelijk dat je NU meteen uw huid voorziet van de nodige bouwstoffen die het niet meer krijgt aangereikt via de normale weg. Uw collageen produktie neemt af, dit is een  werkzame stof die de huid stevig maakt. Je moet dus deze productie opnieuw gaan stimuleren en…dit is mogelijk!

Ook de talgproduktie neemt gestaag af en talg zorgt nu éénmaal voor een tweede huid, een soort beschermingslaag op uw huid, die de huid beschermt tegen invloeden van buitenaf. In tegenstelling tot een jongere met acnee, waarbij de talgproduktie te fel is en je dus een verstopte huid verkrijgt…krijg je bij het ouder worden dus een vermindering van de talgproductie en aldus een drogere huid die minder bestand is tegen kou en regen. Maar ook dit kan verholpen worden!

Wil je rimpels voorhoofd of rond het voorhoofd verminderen of wegnemen, of op éénder welke plaats wegnemen, reageer dan NU!