Recaro Young Sport Hero

De nieuwe Recaro Young Sport Hero is door een paar innovatieve veranderingen een nog completere en veiligere autokinderstoel dan zijn voorganger.

Van de eerste Recaro Young Sport zijn er al meer dan 1 miljoen verkocht en deze verkoopaantallen mag je ook zeker verwachten van de Recaro Young Sport Hero. De toch al zeer complete autostoel die direct bruikbaar is na de babyschaal en meegroeit tot de uiteindelijk maximale standaard van 36kg is nu voorzien van het Hero-veiligheidssysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat het vastmaken van de 5puntsgordel nog eenvoudiger wordt doordat de banden niet meer kunnen draaien. Ook zijn de gordels bij de schouders extra gepolsterd wat zorgt voor extra comfort en waardoor de bescherming bij een frontale botsing wordt vergroot.

Heeft u interesse in de nieuwe Recaro Young Sport Hero of in een andere kinderstoel uit het autokinderstoelenprogramma van Recaro? Kijk dan eens op onze website www.bcs-europe.nl of neem contact met ons op via info@bcs-europe.nl of via telefoonnummer +31(0)226-745010.

Ook hebben wij op ons kantoor in Opmeer een ruime showroom, waar u tijdens kantooruren welkom bent. Wij raden aan om vooraf een afspraak te maken via onze website. Wij kunnen dan tijd voor u vrijmaken en kunt u ons ruime assortiment Recaro en Iron Horse stoelen passen.