Picknick tuinset van Fonteyn

Geniet alsof je met je geliefde of familie aan een picknicktafeltje zit in Frankrijk of het park. Zo voelt het om te lunchen of dineren aan deze leuke picknicktafel van Fonteyn. Met lekkere kaasjes, een stokbroodje en wijn geniet je, zonder te letten op de tijd, van je maaltijd, de omgeving en elkaar. Wil jij een zomerse sfeer in je tuin? Dan is deze picknicktafel met bijhorende zitbankjes een absolute must-have.

picknicken

Over deze picknick tuinset

Deze picknick tuinset van Fonteyn heeft een tijdloos ontwerp. Door zijn natuurlijke kleur is het een veilige keuze. Je kunt er namelijk alle kanten mee op. Wil je met het mooie afgewerkte steigerhout een stand- of wellnessgevoel in je tuin creĆ«ren? Dan zijn wit en zacht blauw gekleurde kussens ideaal. Ga je voor rode accenten en schep je ’s avonds een heerlijke pasta op? Je tuin krijgt meteen iets weg van een pittoresk Italiaans straatje. Niets is te gek met deze tuinset.

De afmetingen van de picknick tuinset

Met de picknick tuinset geef je een sfeervolle uitstraling aan je tuin zonder veel moeite te hoeven doen. Daarnaast heeft de tafel ook hele handige afmetingen. De tuinbankjes zijn: 145 bij 38 centimeter en de tafel is 160 bij 80 centimeter.

picknicken

Meer over steigerhouten tuinmeubelen

Deze picknick tuinset is gemaakt van steigerhout. Dit materiaal is erg bijzonder. De tuinmeubelen zijn namelijk gemaakt van gerecycled en sterk hout. Erg duurzaam dus. Fonteyn verwerkt het steigerhout met zorg zodat er er mooie ontworpen tuinmeubelen uit kunnen ontstaan. Wil je meer steigerhouten tuinmeubelen zien? Kom dan langs en ontdek ons grote assortiment. Kun je niet wachten? Ga dan naar onze website: www.fonteyn.nl/tuinmeubelen.