Parkeren bij Eindhoven Airport

De laatste jaren wordt er veel meer gebruik gemaakt van het parkeren bij het vliegveld van Eindhoven terwijl mensen lekker aan het genieten zijn van hun reis. De meeste mensen komen namelijk het liefst op eigen vervoer nog het vliegveld. Dit komt omdat het openbaar vervoer vaak niet zo goed is geregeld als ze willen laten geloven en het minimaal in de kosten scheelt. Daarbij heeft de dienst die u kiest een grote invloed op de uiteindelijke prijs.

De kosten van parkeren bij het vliegveld

Het parkeren van uw auto bij het vliegveld hoeft niet zo extreem duur te zijn. U kunt ook kiezen voor een zeer goedkope dienst. Meestal houdt dit in dat u uw auto moet parkeren op een achteraf liggend terrein op het vliegveld. Vervolgens is het de bedoeling dat u uw bagage uitlaadt en naar de plek loopt waar de shuttle run vertrekt. Deze vertrekt doorgaans om de 15 min en rijdt 24 uur per dag, u hoeft dan dus niet lang te wachten voordat u aan uw reis kunt beginnen.

Extra diensten mogelijk

Als u toch wat meer luxe wilt, kunt u de dienst erbij nemen die het mogelijk maakt om de shuttle run zelf te bellen om een afspraak te maken wanneer u opgepikt wordt. Dit is vooral handig op de terug reis, wanneer u toch al vrij moe bent van het reizen. Als u dit op tijd regelt dan weet u zeker dat er iemand op u staat te wachten die u terug naar de auto brengt.

Beveiligd parkeren

Een groot voordeel als u gebruik maakt van deze diensten is dat u auto 24 uur per dag op een bewaakte parkeerplaats staat. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw auto is verdwenen als u weer terug in het land bent.