Online leren motorpak

Omdat ik mijn motorrijbewijs had gehaald mocht ik van mijn vriendin een mooi pak uitzoeken. Ik wilde graag een leren motorpak en was daar al een tijdje op zoek. Omdat ik zelf druk ben met werk en cursussen heb ik niet veel tijd om uitgebreid in een winkel rond te kijken dus ik besloot online te gaan zoeken naar motorkleding.

Ik kwam terecht bij een webshop voor motorkleding van van Veen motoren. Hier krijg je binnen 24 uur al antwoord. Ze hebben hele scherpe prijzen en goede aanbiedingen. Je kan als je in de buurt woont van Den Haag, of in de buurt bent van Den Haag altijd je bestelling ophalen in de winkel. Ook is er vanaf 100 euro gratis verzending. Daar kom ik met mijn dure leren pak wel aan.

Snelle levering

Ze hebben een erg snelle levering waardoor ik al snel met mijn blitse leren motorpak kon rondrijden. Ik ben heel tevreden over deze webshop. Het is een super eenvoudige webshop maar daardoor wel heel overzichtelijk en geen poespas. Alles is van goede kwaliteit en je weet zeker dat het goed zit als je er besteld.

Als er ooit iets mankeert aan mijn motor kan ik hier ook mijn onderdelen bestellen voor scherpe prijzen. Ik ben hier erg tevreden over en zal zeker bij ze terug komen zodra dat nodig is