Online lampen besteld

Afgelopen voorjaar hebben mijn vrouw en ik ons huis compleet heringericht. Dit omdat mijn vrouw in verwachting is, en wij echt een huis willen creëren dat geschikt is voor het hele gezin. De manier waarop wij eerst ons huis hadden ingericht was niet bepaald voor geschikt voor kinderen, het was dus aan ons de taak om deze kindvriendelijk te maken.

Hanglampen zijn enorm kindvriendelijk

Wat wij erg belangrijk vonden was dat er zo weinig mogelijk bedrading op de grond zou liggen, en hebben wij al onze staande lampen vervangen voor hanglampen. Dit hebben wij allemaal kunnen kopen via een geweldige webshop.

Via deze webshop hebben wij ook een aantal plafondlampen gekocht. Deze vielen ons op toen wij op de website kijken van de leverancier. De plafondlampen waren dan ook meer een impuls-aankoop, aangezien we niet van te voren op zoek waren naar nieuwe plafondlampen. Juist omdat ze een geweldig assortiment hebben, hebben we toch maar besloten om ook een aantal plafondlampen te bestellen.

Meer informatie over lampen

Zit u in een verhuizing of bent u op zoek naar nieuwe lampen voor uw inrichting van het huis? Dan is dit de webshop voor u! Klik op de linkjes voor meer informatie over hanglampen en plafondlampen.