Novoferm storing? ROMASS Lost het voor u op!

Een Novoferm garagedeur storing is altijd vervelend. Wellicht kunt u uw auto niet meer uit de garage rijden omdat de deur niet meer open gaat. De monteurs van ROMASS staan voor u klaar om de problemen met een Novoferm installatie op te lossen. We lossen elke storing altijd zo snel mogelijk op, zodat het gebruiksgemak van uw Novoferm garagedeur gewaarborgd blijft. Onze monteurs zijn gepositioneerd in heel Nederland waardoor er altijd iemand in de buurt is om de problemen met een garagedeur op te lossen.

Novoferm garagedeur storing

ROMASS is al jaren de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types garagedeuren in heel Nederland. Onze monteurs hebben ruime ervaring in het oplossen van storingen aan een Novoferm garagedeur, zoals de modellen Iso-20 en Iso-45. We beschikken over originelen onderdelen van Novoferm, maar ook over goedkopere universele onderdelen die gemonteerd kunnen worden op een Novoferm deur.

Tijdens het maken van een deur gaan onze monteurs eerst achterhalen waardoor het probleem wordt veroorzaakt. Defecte onderdelen of verkeerde afstelling van een deur, veroorzaken vaak de problemen. Zodra de monteur een duidelijk beeld heeft, gaat hij aan de slag om dit probleem op te lossen. Onderdelen worden gedemonteerd, zodat deze gemaakt of vervangen kunnen worden. Afhankelijk van uw wensen kunt u ervoor kiezen of u de originele onderdelen wilt of de goedkopere universele onderdelen. Met de universele onderdelen van ROMASS behoudt u de voordelen van een Novoferm deur, maar bent u goedkoper uit.

Een monteur nodig voor uw storing?

Aarzel niet, en schakel een van de ervaren monteurs van ROMASS in. Ze zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor het aanmelden voor een storing. Op onze website kunt u ons online formulier invullen om een aanvraag in te dienen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen voor de reparatie. Per mail ontvangt u een bevestiging van de afspraak met de bijbehorende afspraaknummer. Wilt u liever telefonisch een aanvraag indienen? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar op 085-7822730.

Meer informatie over onze diensten of storingsdienst vindt u terug op onze website.