Nieuwere versie van Terberg terminal trekker op de markt

Nieuwere versie van Terberg terminal trekker op de markt
Terberg heeft net haar 25000e voertuig geproduceerd, hierdoor komt er weer een nieuwere versie van een terminal trekker op de markt. De nieuwe trekker maakt gebruik van de laatste technieken en toepassingen. Voor de consument geeft dit in de praktijk veel voordeel. De markt schuift dan namelijk door zodat de laatste modellen waarschijnlijk in prijs omlaag gaan. Terberg is een van de grootste leveranciers van terminal- en RoRo trekkers. Brabant AG industrie heeft veel keus als het gaat om deze voertuigen.

Een Terberg terminal trekker biedt vele gemakken
Terberg heeft een nieuw hoogtepunt bereikt met het produceren van het 25000e terminal trekker. De laatste versies zullen op de markt komen. Als men op zoek is naar een Terberg terminal trekker is dit het moment. Er zijn veel nieuwe specificaties toegevoegd zodat de klant kan profiteren van de beste technieken die op het moment op de markt aanwezig zijn.

Terberg
Het merk Terberg bestaat al meer dan 49 jaar en wordt veelvuldig aangeboden door bedrijven als Brabant AG industrie vanwege de hoge kwaliteit. In Nederland kwam de eerste terminal trekker in 1973 aan in de haven van Rotterdam. Tot 1966 bouwde het bedrijf Amerikaanse legertrucks die uit de oorlog waren overgebleven om tot vervoersmiddelen voor in de bouw. Brabant AG industrie verkoopt graag een Terberg terminal trekker omdat het de klanten tevreden stelt. De kwaliteit en het rijgemak zijn ongeëvenaard.