Neem afscheid van een slechte adem

Een slechte adem wordt vaak veroorzaakt door tongplak dat zich achter op de tong bevindt. Een klein beetje van dit tongplak kan er al voor zorgen dat jij niet zo lekker uit je mond ruikt. Maar liefst 90% van de gevallen van een slechte adem worden veroorzaakt door de bacteriën die zich achter op de tong in jouw tonggroeven nestelen. Als je het probleem van een slechte adem op wilt lossen dan zou je eens gebruik van Orabrush moeten maken omdat je zo eenvoudig jouw adem weer fris kunt laten ruiken.

Gebruik van een tong reiniger

Je verwijdert de bacteriën in de groeven van jouw tong door met een Orabrush tongreiniger het Orabrush Foam op je tong uit te smeren. Door dan over de tong heen te schrapen verwijder je de bacteriën die er voor zorgen dat jij slecht uit je mond ruikt. Wanneer je Orabrush gebruikt hoef je geen druk op de tong te geven als je de Orabrush artikelen gebruikt. Je moet de Orabrush tongreiniger zacht over jouw tong bewegen omdat de zachte haartjes van de tongreiniger dan goed in de tonggroeven kunnen komen.

Zo moet het niet

Als je het apparaat verkeerd hebt gebruikt door druk uit te oefenen op de tong dan zal jouw tong rood of gevoelig worden. Dan is het beter om de artikelen even niet te gebruiken tot dat de tong weer normaal van kleur of niet meer gevoelig is. Sommige mensen denken dat ze ook tandenpasta kunnen gebruiken om hun tong te reinigen maar dit is niet het geval. Want de tandenpasta zorgt er juist voor dat de tong uitdroogt en dat zorgt er voor dat de bacteriën jouw mond een fijne plek vinden en het probleem dus verergerd wordt.