Moederdag 2014

Op 11 mei is het weer zover: Moederdag 2014. Dit is hét moment om alle moeders van Nederland te verrassen. Met een Moederdag cadeau laat u haar zien hoeveel ze gewaardeerd wordt. Bent u nog op zoek naar een leuk cadeau idee? Bij Parfum For You vindt u de lekkerste geurtjes van bekende merken. Hier maakt u elke moeder blij mee.

 

Een passend geurtje voor de moeders

Damesparfum staat niet voor niets al jarenlang bovenaan de lijst van meest gegeven cadeaus tijdens Moederdag. Toch is het altijd weer de vraag welk geurtje het gaat worden. Misschien heeft uw moeder een favoriet merk of wellicht wilt u haar eens verrassen met een heel andere geur dan ze normaal draagt. Want er zijn zoveel verschillende soorten geuren op de markt. Bloemen, kruiden, verleidelijk of juist klassiek: het geurtje moet vooral bij haar passen.

 

Frisse, elegante geuren

Parfum For You heeft heel uiteenlopende geuren voor vrouwen. Voor het Moederdag cadeau kunt u kiezen voor frisse en elegante geuren, zoals Burberry London of Dolce en Gabbana Light Blue. Burberry London is perfect voor moeders die midden in het leven staan. Het wordt gepresenteerd als een geurtje voor elegante vrouwen die zich met glamour door de grote stad bewegen. Burberry London is een luxe bloemengeur met onder andere rozen, kamperfoelie en jasmijn. Met deze ingrediënten wordt de aantrekkingskracht van de vrouw nog eens extra benadrukt. Dolce en Gabbana Light Blue is daarentegen vooral een lichte en zonnige geur. Hiermee brengt u de Mediterraanse zomers naar Nederland. De frisse geur van appels, bamboe, jasmijn, witte rozen, citroenhout, amber, en muskus zijn maar een paar van de ingrediënten die voor deze sfeer zorgen.

 

Klassieke, tijdloze geuren

Is uw moeder meer een type voor een klassiek geurtje? Dan is Laura Biagiotti Roma of Nina Ricci L’air du Temps een mooie keuzen. Laura Biagiotti staat voor tijdloze schoonheid. Bij de klassieke vrouw draait niet om verleiding maar om gevoel en emotie. Het innerlijk en niet het uiterlijk is belangrijk. Ze wil gewoon laten zien wie ze is. En Laura Biagiotti Roma is een geur die daar perfect bij past. Ook Nina Ricci L’air du Temps is een tijdloze geur voor klassieke vrouwen. U herkent de Ricci geuren meteen aan de beroemde duif op de dop. Het heeft een unieke kruidige bloemengeur met een vleugje rozen, jasmijn en iris. Nina Ricci L’air de Temps is pure klasse.

 

Moederdag bij Parfum For You

Bij Parfum For You vindt u de lekkerste geuren voor Moederdag. In het uitgebreide assortiment damesgeuren zit altijd wel een heerlijke parfum dat bij uw moeder past. En om het Moederdag cadeau extra feestelijk te maken, laat u het geurtje van uw keuze bij Parfum For You inpakken. Dat is nog eens leuk om te geven!

.