Met spoed poorten maken

Een defecte poort is erg vervelend. Om zo min mogelijk last te hebben van een poort die niet meer op of dicht kan kunt u gebruik maken van een spoed herstelling van ROMASS. De techniekers van ROMASS zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor het maken van je poort. Of het nu gaat om een elektrische garagepoort of om een kantelpoort. Onze techniekers herstellen zowel elektrische als handbediende poorten

Met spoed poorten maken

ROMASS is al ruim 20 jaar de herstel en onderhoudsspecialist van alle merken en types poorten, rolluiken en toegangshekken in heel België. Onze techniekers zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Door de jaren lange ervaring kunnen onze techniekers de meeste problemen direct op locatie oplossen. Indien u een kritisch probleem heeft aan uw poort, kunt u een spoed herstelling aanvragen. We beschikken over een uitgebreid netwerk van servicetechniekers die in heel België zijn gepositioneerd, waardoor we altijd een technieker bij u in de buurt hebben. De techniekers hebben altijd een servicebus ter beschikking met een ruime voorraad van reserveonderdelen van alle merken en types poorten.

Door slecht onderhoud, slijtage of een ongeval kan er schade aan uw poort ontstaan waardoor deze niet goed meer kan functioneren. Veel voorkomende problemen met een poort zijn:

  • Motor werkt niet meer
  • Loopwielen defect
  • Handzender/afstandsbediening werkt niet meer
  • Kabel is kapot/gebroken
  • Poort gaat niet meer open of dicht

Welke types poorten maakt ROMASS?

De techniekers van ROMASS zijn opgeleid om zowel elektrische als handbediende poorten te maken. In de servicebus zijn reserveonderdelen aanwezig voor zowel elektrische poorten als voor handbediende poorten. Daarnaast maakt ROMASS alle types en merken, garagepoorten, kantelpoorten en sectionaalpoorten. De techniekers beschikken over de juiste kennis om alle soorten poorten te herstellen

Technieker inschakelen voor een poorten herstelling

Bij ROMASS bent u aan het juiste adres voor om poorten te maken met spoed. Via onze website kunt u een aanvraag indienen voor een herstelling. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen dien je snel en eenvoudig een aanvraag in. Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen voor de herstelling. Indien u liever telefonisch een aanvraag wilt indien is dit geen probleem. Van de gemaakte afspraak ontvangt u een bevestiging per mail met de bijbehorende afspraak nummer. Een van onze ervaren techniekers komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe voor het maken van je poort.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.